Eliteudøvere GONE sour!

Photo 01-03-14 10.09.44Sidste tirsdag var jeg en meget god datter. Min far lå med influenza, og en glad og cocky mig kom med the og gav en hjælpende hånd, for han var hårdt ramt og så sgu ikke helt godt ud. Jeg tog derfra med den dejlige følelse, af at have gjort noget godt for en man holder af. Hvad jeg ikke vidste var, at jeg inden for få timer selv ville ligge i fosterstilling stadig iført tøj og sko inden under min egen dyne og ryste af den samme sygdom. SOMETIMES LIFE IS A BITCH

Da jeg kom hjem fra mine forældre, havde jeg klaret hele dagens tjekliste: Specialelæsning, tjek, træning, tjek, pasning af min søde far, tjek, indkøb, tjek, oprydning, tjek. Alt var ordnet, og samvittigheden var i top. Jeg gik i gang med aftensmaden, men midt i lasagnelagene kunne jeg mærke, der var noget helt galt. Skyndte mig, så meget jeg kunne, så manden min kunne få mad, og måtte så stavre ind i sengen. Jeg var så dårlig, at jeg ikke engang bemærkede mine løbesko, jeg stadig havde på fødderne. Og der lå jeg så; sovende under dynen kl. 19. WHAT THE FUCK? Hvad skete der lige for min overskudsdag?

Timerne sneglede sig af sted med at sove og drikke te og vand. Og det ellers altid nærværende dilemma hos en eliteudøvere, om hvorvidt de skal træne eller ej, var simpelthen ikke eksisterende. Det var ganske enkelt ikke en mulighed for mig at komme ud af sengen, så der lå jeg. Og ja, det er så en uge siden nu og har stort set ikke bevæget mig siden da. Lige så medlidende jeg så på min søde, syge far, ser min kæreste nu på mig.

Jeg prøvede i søndags at komme ud og løbe, for feberen forsvandt, og jeg begyndte langsomt at komme til mig selv. Så jeg tænkte, at søndag var dagen, hvor eliteudøveren skulle luftes igen. :-) Og her kommer så elitetøsen GONE sour.

Min ben var som spaghetti, jeg måtte tage museskridt, da jeg ellers var bange for at falde, og mine lunger skreg af smerte trods min utrolig langsomme tempo. For hvert skridt var jeg forundret over min løbetur ugen inden på 20 km. Er vi virkelige en og samme pige. Elite tøsen Tanja Hultengren Larsson og sour tøsen Tanja Ha-ondt-af-mig-selv Larsson. Jeg måtte slæbt mig hjem og trøstede mig med, at jorden ikke var gået under, og det var godt, at jeg nu har andre interesser, når nu hende elite tøsen har valgt at forlade mig. Så må speciale pigen jo bare tage over for en stund.

Efter at havde været igennem alle sorgstadierne over min for øjeblikket tabte eliteudøver, så trøstede jeg mig med, at en uge eller to uden træningen ikke vil ændre min godt opbyggede træningbase. Jeg er måske slået for øjeblikket, men I WILL BE BACK :-)

underskrift2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>