SOCIAL TRAINING

1236604_10151586925415965_74965114_nJeg har et par gange her på min blog anbefalet, at du finder dig en trænings-buddy. Det har jeg gjort, fordi jeg er stor fan af, at træning bliver en social oplevelse. Som mennesker har vi brug for selskab. Det er vigtigt for os at socialisere, og det kan vi gøre på rigtig mange måder. Vi har derfor også tit venner fra forskellige steder: studiet, barndommen, foreninger og arbejdet. Med en travl hverdag, er det ikke altid nemt at få passet både træning, børn, kærestehygge, venner, familie og karrieren. Og her tænker jeg, det er åbenlyst at kombinere nogle af tingene – min favorit er, at træne med venner og familie :-)

Jeg har mange træningsbuddies fra triatlonverden. Man skaber sig hurtigt en vennekreds i en sport som min. Og mange af dem er jeg med tiden kommet rigtig tæt på. Men nogle af mine bedste venner er fra folkeskolen.  Vi er seks vildt forskellige piger, og det kan derfor være svært at finde tid til at ses. For nogle weekender siden var der dog dømt 90’er-hygge med alle os damer til Backstreet Boys koncert i Hamburg – jep, du læste rigtigt, Backstreet Boys!!! Men det kan være svært at få kombineret en weekend med teenagetendenser og druk-90’er-hygge med et krav om træning. Her kommer det geniale ved social træning. Du hiver bare én eller flere af veninderne med.

Jeg er helt klart SPORTY SPICE i gruppen (for nu at blive i 90’ernes verden), så på vores hyggeweekender står jeg normalt op lidt tidligere end de andre og ser Hamburg med løbeskoene. Normalt er dette en solo oplevelse, men denne weekend var anderledes. Christina, den litterære i gruppen, har på det seneste fundet glæden ved træning, og har lavet en kolossal forandring både fysisk og mentalt. Hun er langt stærkere end nogensinde på begge fronter. Hun var derfor frisk på en løbetur lørdag morgen, så det blev til den hyggeligste morgenløbetur langs en idyllisk, tysk flod med gæsteoptrædener af konkurrenceroere og skrapende ænder. Social running ROCKS :-)

1391756_10151681965690965_1396593072_n

559717_10151681963470965_1314773465_nEn anden virkelig god, social træningsoplevelse havde jeg sidste år, hvor jeg var skadet med træthedsbrud i mine fødder, og min motivation til at komme ud at løbe var helt i bund. Min søster tog derfor initiativ til at vi lavede en søndag i familiens- og træningens tegn ved Iforms hjerteløb i Charlottenlund. Ikke nok med min søster og jeg løb sammen, min veninde Rebecca og hendes søster løb også samme løb. Det blev til søster-løbet :-) Jeg nød de 10 km langt mere, end min søster aner. Ja, jeg fik selvfølgelig løbet, men mest fordi det var tid sammen med hende. Hun er advokat og har to fantastiske børn. Med en über presset hverdag er der sjældent tid til søstertid. Med løbet her kunne jeg kombinere min egen træning og få tid sammen med min søster. Det er lykken :-)

Så mit bud på at få tid til det hele, er at lave en kombi – en trænings oplevelse sammen med enten dine veninder eller familie :-) Mit næste social træningsoplevelse er Iformløbet med min søster, hvad er din?

underskrift2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>