Cand. Scient. Tanja Hultengren Larsson

kandidat122 år som studerende blev i sidste onsdag afsluttet med et skønt 12 tal til mit specialeforsvar :-) Kan kun sige at jeg er overud lykkelig. Det har været en meget lang og hård periode, da jeg havde valgt at lave et større forskningsprojekt og der kom flere komplikationer under forløbet.

Dagen var virkelig fantastisk og fyldt med alle de mennesker jeg holder af. Min familie og flere af mine skønne venner havde sat tid af til at møde op og fejre dagen. Jeg er blevet be-gavet af alle og må indrømme at der røg en lille tåre da 12 tallet var i hus :-) Hele ugen har været fyldt med oplevelser og weekenden var fyldt med kærlighed. En af mine allerbedste venner skulle giftes og det var det skønneste bryllup. Planlagt ned til mindste detaljer, men dog meget afslappet og FYLDT med kærlighed.
Den store planlægger Bruden Rebecca var ikke yderst tilfreds med at vejrudsigten sagde regn og torden og regnen var og allerværst før vielsen og nogle timer efter. MagiskBeks og jesn_2513474880195438231_n nok var regnen næsten stoppet da brudeparret næsten svævede ud af kirken :-) Og der var noget hyggeligt og romantisk omkring regnen. Som tiden gik, blev himlen blå der blev taget masser af billeder i Tivoli. Festen skulle holdes på Nimb og der var ikke sparet på noget. Alt gik efter planen og med masser af gode taler, digte og pinlige historier (måske lidt gensynsbilleder fra polterabend) var der en perfekt stemning :-) Og som til et hvert bryllups så er der den der tale, som får hele det kvindelige publikum i tåre.
Der blev festet til den lyse morgen og jeg må selv indrømme at jeg måtte sig forvel og tak før brudeparret, trods uret i taxaen sagdem 04.30. De er for vilde det brudepar!!! og ikke nok med det så er morgengaven vildere end vild. Ja for jer som måske ikke går så meget op i cykler, så er det nok ikke det mest spændende men for jer som ELSKER cykler som jeg så er gaven for VILD. En Cervelo P5 med det hele :-) WOW Beks, jeg tror vist du har valgt den rette :-)BEAST

 

Ha en skøn dag derude med masser af romantik og kærlighed – det skal der sgu være mere af i hverdagen, sir’ det bare :-)

underskrift2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>