The blog is back in business

10425022_10152975483044327_8796075339058582682_nDet er knap seks måneder siden jeg sidst skrev et blogindlæg. Siden februar har mit liv været fyldt med træningsglæde, træningskampe, træningsskader og træningssejre, og jeg har derfor ikke fået skrevet mine blogindlæg, som jeg så gerne vil. Men NU er tiden dog kommet til at gå i gang igen :-) Mit lange blogfravær betyder, at jeg er sprængfyldt med gode råd og ideer til at komme i topform, tips og tricks til træning, og fif og kneb til at finde glæden ved og i motion. Jeg ikke kan vente med at dele det med DIG!

 

Så her kommer en forsmag på, hvad du kan forvente dig af bloggen det næste stykke tid:

 

  1. Et opgør med løb som den nemmeste og derfor mest udbredte form for opstartsmotion – jeg vil i stedet give gode råd til at bruge cyklen, der i min verden bare er en genial træningsform, der kan udkonkurrere løb på næsten alle måder. Hvorfor? Hvordan? Og vigtigst, hvordan kommer du i gang? – Læs med på bloggen de næste par uger :-) Inden august er omme, vil du kunne være en rigtig cykelmyg med tabte kilo, bedre humør og mere tid til vennerne end nu – I PROMISE!
  2. En lille intro til forskellige typer af vennegrupper, og hvordan de hver især kan være guld værd for dig i forhold til din træning, dine ambitioner og din motivation. Jeg har selv en masse forskellige venindegrupper, og de har alle sammen uundværlige for mig, da de har nogle helt særegne egenskaber, som hjælper mig alt efter, hvilke udfordringer jeg står overfor. FRIENDS ARE THE BEST THING EVER! Så, følg med og se, hvordan dine venner måske er de skjulte esser på hånden, der kan gøre forskellen for, at du denne gang når dine mål.

 

Der ud over er det selvfølgelig en blog fyldt med personlige historier og hyggelige indslag som en plejer. :-) SÃ¥, selvom sommeren er en grÃ¥ en af slagsen, kan den sagtens blive en god en af slagsen – and I CAN’T WAIT! Ses vi?

 

underskrift2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>