Karriere-bootcamp in the making :-)

 

DSC_0644

Whats not to like :-)

THL TRAINING teamet er taget på sommerhustur i Dronningmølle, og har startet dagen op med en dejlig morgenmad. Der bliver arbejdet på højtryk på at få styr på de sidste detaljer til den nye BOOTCAMP for KARRIEREKVINDER som kommer til januar :-)

Yes yes, januar er tiden til fornyelser, til nydelse og til selvforkælelse. Det er sandt, at man kan forny sig hver dag i ugen, men hvorfor ikke bruge det nye år til at sætte nye mål og udnytte den energi, vi lægger for dagen den 1. januar. Bootcampen kommer til at indeholde alt det, jeg og min træning står for: Kvalitet, hård træning, luksus, velvære og sundhed.

Den kommer til at løbe i 10 uger, og konceptet er et forløb for kvinder, hvor tiden er knap men ambitionerne er høje. Vi skyder bootcampen i gang med et spa-ophold, hvor du får dine første træningssessions, personlig vejledning, en goodiebag, et oplæg om ernæring og så selvfølgelig overnatning, mad og adgang til spa, når du ikke lige er i gang med træningen. Det bliver et brag!

DSC_0660Nærmere info om forløb, pris og tilmeldingsoplysninger bliver lagt ud inden for den kommende uge.

Indtil videre er der dømt hygge og hårdt arbejde i sommerhuset, og det er nogle arbejdsommelige kvinder, der gør alt for at den nye BOOTCAMP er helt perfekt til lige netop dig. Jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang. IT WILL BE AWESOME!

underskrift2

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>