Om mig

Mit navn er Tanja og jeg er en 29-Ã¥rig humanfysiolog. Jeg er en smule nørdet i forhold til mit speciale og mit studie, hvilket betyder at jeg gÃ¥r meget op i hvad der forskningsmæssigt er rigtigt og ikke hvad der er “in” lige nu.

311_28598275964_2535_n

Jeg ejer THL Training, som er et firma der de sidste 5 år har fokuseret på at hjælpe mennesker med at finde motivationen og lysten til en fysisk aktiv livsstil. Jeg har en passion for at træning skal være simpel, sjovt og hårdt. Det er vigtigt for mig at træning kan gøres alle vegne og at det ikke handler om udstyr, men om hvordan kroppen som helhed trænes. Udover mit eget firma er jeg personlig træner og testleder i Danish Sports Academy.

Træning og sundhed er min store passion og jeg brænder for at hjælpe mennesker opnå deres individuelle målsætninger. Udover mit studie og eget firma, har jeg en fritids interesse som elite triatlet. Hvis du syntes triatlon er sjovt og godt kunne tænke dig at følge min triatlonkarriere så følg med på Tri Team Copenhagen facebookside. TTC er det eliteteam jeg køre for :-)

For mig er sundhed ikke at være tynd, være hurtig eller være noget bestemt. Det handler for mig om glæde og livskvalitet. Jeg tror på den gyldne mellemvej, hvor sundhed, træning og livsnydelse kombineres.

Jeg håber at bloggen kan give dig inspiration til en sund og fysisk aktiv livsstil.

underskrift2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>